Profilbildet til ChivasProfilbildet til MM77Profilbildet til xtrProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til På_søkProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til NallexyProfilbildet til LululuuProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til AmpriProfilbildet til dewill77Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord
Profilbildet til chipProfilbildet til SimProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Mossing34Profilbildet til kjelli77Profilbildet til komigje69Profilbildet til ExodiaProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til testomanProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til vickycdProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til JaNuSProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til 22 swe Oslo

zandyhook

@zandyhook
aktiv 1 time, 2 minutter siden
Disse profilene har besøkt zandyhook:Disse profilene har zandyhook besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje