Profilbildet til MariusProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Ready4funProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til TheReaderProfilbildet til jonas93Profilbildet til hotnoProfilbildet til IronheartProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Solros72Profilbildet til staalmannenProfilbildet til SupermannProfilbildet til Lill17Profilbildet til sokersexogmorro
Profilbildet til AngelManProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til RJProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til RockDudeProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Difference___Profilbildet til HazeProfilbildet til SvantepriProfilbildet til halloisProfilbildet til TingTongProfilbildet til HardRockProfilbildet til StrazoProfilbildet til Nanna

Zax

@zax42
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Zax:Disse profilene har Zax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje