Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til SportoguyProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til harepusenProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til julieProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til SiljeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til AndroidProfilbildet til petzlProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Marwin
Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til LåtteProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til MolliProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Bipar

Zax

@zax42
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zax:Disse profilene har Zax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje