Profilbildet til BullseyeProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til talkmanProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Singel49Profilbildet til CleoProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til sølProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til godsg1Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til RosjerProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Siggyzag
Profilbildet til GeiriProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Hilde79Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til joniProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til BiTrineProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)

Zax

@zax42
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zax:Disse profilene har Zax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje