Profilbildet til YouwishProfilbildet til MannValdresProfilbildet til maler.nProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til TengilProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til ShjalomProfilbildet til KosMusProfilbildet til CharlesProfilbildet til Man30303Profilbildet til regntøymannProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Angel84Profilbildet til ani5Profilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til BBW28Profilbildet til mark04Profilbildet til **WanjaProfilbildet til pitt76Profilbildet til Man30303Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til zethProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)

Zax

@zax42
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zax:Disse profilene har Zax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje