Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til NjordProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til L_KProfilbildet til TorolavProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til MusashiProfilbildet til komigje69Profilbildet til pompelProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til shaftyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Klar 79Profilbildet til SingleElise
Profilbildet til OsloG21Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til BistvgProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Erik1337Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Telemann88Profilbildet til SammiProfilbildet til simonaProfilbildet til sluggernProfilbildet til NightdiverProfilbildet til RomeoProfilbildet til KongenProfilbildet til RonnProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til miss76

Zax

@zax42
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zax:Disse profilene har Zax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje