Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Sonny55Profilbildet til IntrMannProfilbildet til BiparProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til monique tvProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til carogirlProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til PSYllonProfilbildet til latino123Profilbildet til KristiansenProfilbildet til trollmor;)))
Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Reina21Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til xtrProfilbildet til slaviProfilbildet til MariusProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til jannis25Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til just myselfProfilbildet til pvcloveProfilbildet til mizzyProfilbildet til bad666boyProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til DavinciProfilbildet til PrettyBoyFloyd

Zax

@zax42
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zax:Disse profilene har Zax besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje