Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til petzlProfilbildet til KristiansenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til RuienProfilbildet til zethProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til ExodiaProfilbildet til NallexyProfilbildet til Karinagay
Profilbildet til ShjalomProfilbildet til sjømannProfilbildet til BjoernProfilbildet til moss73Profilbildet til colargolProfilbildet til xantippeProfilbildet til BergenoProfilbildet til CleoProfilbildet til uzi69Profilbildet til CindyCDProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til par_30Profilbildet til dogbayProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til L_K

Zax

@zax42
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zax:Disse profilene har Zax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje