Profilbildet til VictorProfilbildet til dewill77Profilbildet til westpar76Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til bbck osloProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til YouwishProfilbildet til MariusProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til bergenm30Profilbildet til eddi1000Profilbildet til BarbieMarielle
Profilbildet til BillProfilbildet til AnMy99Profilbildet til j18elverumProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til burndocProfilbildet til StianProfilbildet til runAProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til pia1975Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til HardRockProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til .Lisetv

Zax

@zax42
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zax:Disse profilene har Zax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje