Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til foresterProfilbildet til zethProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Roger84Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til toro60Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til NjordProfilbildet til TuttaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til trond`enProfilbildet til .tvlise
Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Kalle2Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Hilde79Profilbildet til badboy1986Profilbildet til shinY_Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til AlesioProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til norseman9Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til pytagorasProfilbildet til nord88Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Klar 79

Zax

@zax42
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zax:Disse profilene har Zax besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 25 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 25 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 2 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje