Profilbildet til talkmanProfilbildet til bamsefarProfilbildet til johnrunProfilbildet til stuve92Profilbildet til someboyProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til **WanjaProfilbildet til xantippeProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til DodraugenProfilbildet til runAProfilbildet til ZaxProfilbildet til OlavsenProfilbildet til komigje69Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Elleseus
Profilbildet til parivestProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til BillProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til EscobarProfilbildet til Donatello21Profilbildet til RosjerProfilbildet til KospieProfilbildet til KjellarProfilbildet til bergen89Profilbildet til afrikar

Zax

@zax42
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zax:Disse profilene har Zax besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje