Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til ZaxProfilbildet til Natasha93Profilbildet til IronheartProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Tyber30Profilbildet til shinY_Profilbildet til guttenProfilbildet til lovebbwProfilbildet til hank95Profilbildet til FinelineProfilbildet til halloisProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til talkman
Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til NannaProfilbildet til solaProfilbildet til TorolavProfilbildet til Tara84Profilbildet til freaky2Profilbildet til kennedy85Profilbildet til mizzyProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til AlekProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar

Zax

@zax42
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zax:Disse profilene har Zax besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Zax

Ditt kjønn

Mann

Moderator

Om deg

MsUnique er under etterforsking for admin abuse…

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje