Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til BjornchProfilbildet til shado33Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til AlexanderProfilbildet til ScorpionProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Modesty56Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til XL KukkProfilbildet til lunatrabem
Profilbildet til JiJiProfilbildet til MehtevasProfilbildet til fintparProfilbildet til AskimMannProfilbildet til MrbigProfilbildet til xdresserProfilbildet til ShineProfilbildet til love one anotherProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til colargolProfilbildet til AmpriProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til sola50Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Dodraugen

zeth

@zeth
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje