Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til IngunnProfilbildet til RememBr83Profilbildet til sisunorProfilbildet til love one anotherProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til NettstedetProfilbildet til burndocProfilbildet til yanaProfilbildet til pompelProfilbildet til Floppa1Profilbildet til ElinesProfilbildet til halloisProfilbildet til naitsProfilbildet til bergen89Profilbildet til HerskerVestfold74®
Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ThomasassProfilbildet til uzi69Profilbildet til engenanjaProfilbildet til par_30Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Just4youProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til maritaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til hotfishProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Matiine123Profilbildet til vårkåt

zeth

@zeth
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje