Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Difference___Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til dia***Profilbildet til ArielProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Helene89Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til godheksaProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Trappani89Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til PussiProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Lez 40
Profilbildet til JontassProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Mr.XProfilbildet til spruksProfilbildet til C.lop14Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Stine1986Profilbildet til sola50Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til ValeriaProfilbildet til MusashiProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til bait69

zeth

@zeth
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje