Profilbildet til SigvegalProfilbildet til PlatinumProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til northkickProfilbildet til silverProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Skeva91Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Trappani89Profilbildet til stianogvicky
Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til XenaProfilbildet til Difference___Profilbildet til synnyProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til vekten75Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til AlesioProfilbildet til Zero

zeth

@zeth
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje