Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til SwededarterProfilbildet til plusSProfilbildet til pierceddickProfilbildet til shaftyProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Handyman40Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til MelekProfilbildet til ChristineTranse
Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Reina21Profilbildet til wille455Profilbildet til joniProfilbildet til HardRockProfilbildet til talkmanProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til NightdiverProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Mille70Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til NordJente90Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til LovestarProfilbildet til sola

zeth

@zeth
aktiv 3 år, 1 måned siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje