Profilbildet til KiwienProfilbildet til Roger84Profilbildet til petrus1956Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Grom87Profilbildet til AzathothProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til vickycdProfilbildet til LatexleahProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til bigutttgardermoen32
Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til ElviraProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Siba44Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til KarinagayProfilbildet til JavhaxProfilbildet til RantazticProfilbildet til 33Profilbildet til HazeProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Modesty56Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Par Buskerud

zeth

@zeth
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje