Profilbildet til faithProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til bait69Profilbildet til Merethe21Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til vårkåtProfilbildet til AlexanderProfilbildet til solaProfilbildet til binittedal31Profilbildet til testomanProfilbildet til MissProfilbildet til ani5Profilbildet til SkårnesProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til henrkjar
Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til NjordProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til BottomProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til StrazoProfilbildet til nafaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til RuienProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til SadominatorProfilbildet til hank95Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Royalfit

zeth

@zeth
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje