Profilbildet til IngunnProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Handyman40Profilbildet til NordlandProfilbildet til SupermannProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Nettstedet
Profilbildet til GoldenProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til NordJente90Profilbildet til jente2011Profilbildet til TearyProfilbildet til Jan46Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til englevingerProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Roger84Profilbildet til CharlieBoy

zeth

@zeth
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje