Profilbildet til buskerudProfilbildet til Difference___Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til gameroslProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til TabbeProfilbildet til SnæxProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Donatello21Profilbildet til northkickProfilbildet til SadominatorProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til SylvesterProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til _Nordre Land_
Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til blaithinProfilbildet til RememBr83Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til solaProfilbildet til BjornchProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til runAProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til DavinciProfilbildet til Fin g30Profilbildet til zailoProfilbildet til TengilProfilbildet til leandro

zeth

@zeth
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje