Profilbildet til SnæxProfilbildet til bait69Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til TearyProfilbildet til foresterProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til ole322Profilbildet til DorcasProfilbildet til BergenoProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til C.lop14Profilbildet til SingleElise
Profilbildet til @nn@Profilbildet til naitsProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Reisende40Profilbildet til spruksProfilbildet til halloisProfilbildet til buskerudProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til andy1988Profilbildet til RomeoProfilbildet til StavangerProfilbildet til hawe35Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til m52a

zeth

@zeth
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje