Profilbildet til NåProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til golfbearProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til shivaProfilbildet til BadboyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Sonny55Profilbildet til mrtoreProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til hank95Profilbildet til KogKProfilbildet til TheReader
Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til temptationProfilbildet til Singel49Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til AndiiProfilbildet til MikeProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til KiwienProfilbildet til JærguttenProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SvetikProfilbildet til Jan46Profilbildet til MaykieProfilbildet til LåtteProfilbildet til CharlieBoy

zeth

@zeth
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje