Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til JupiterProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til KarinagayProfilbildet til VictorProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til RantazticProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til johnrunProfilbildet til AskimMann
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til lauraloveProfilbildet til OlavsenProfilbildet til skurk3Profilbildet til Stine1986Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Trh1980Profilbildet til FinelineProfilbildet til Difference___Profilbildet til brollProfilbildet til KimmernProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Man30303Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Midas

zeth

@zeth
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje