Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Geirern92Profilbildet til TheMissProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Per SProfilbildet til jente2011Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til jenandProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til superteddProfilbildet til StianProfilbildet til Mizzy
Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til StianProfilbildet til latino123Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Cato1977Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Anne72Profilbildet til PlatinumProfilbildet til temptationProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til TigerProfilbildet til Emiljepusiiiii

zeth

@zeth
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje