Profilbildet til Par på camProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til maritaProfilbildet til silverProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til coolchic101Profilbildet til guttenProfilbildet til Oslo27Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til badboy1986Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til DrulProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Kimmern
Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Sublime81Profilbildet til GogT1971Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til AndiiProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Crazy92Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til LærerenProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til vårkåtProfilbildet til **Mrs.Mathea

zeth

@zeth
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 25 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 25 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje