Profilbildet til burndocProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Hilde79Profilbildet til KimmernProfilbildet til LeneaProfilbildet til SoffiProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til NordlandProfilbildet til Lica89Profilbildet til JærguttenProfilbildet til petzlProfilbildet til gloria thomas
Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Thea92Profilbildet til Trappani89Profilbildet til DjeimiProfilbildet til jonas93Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til bad666boyProfilbildet til XjanneProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til 59modellProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Floppa1Profilbildet til snirlenProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Dodraugen

zeth

@zeth
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 6 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 dager, 5 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje