Profilbildet til halloisProfilbildet til MartinosloProfilbildet til parivestProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til dogbayProfilbildet til bwillyProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til par_30Profilbildet til guttenProfilbildet til Ready4funProfilbildet til AsveigProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til badbombadilly
Profilbildet til RuienProfilbildet til poopITboyProfilbildet til orro75Profilbildet til godsg1Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til northkickProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til lovebbwProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til carogirl

zeth

@zeth
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Hei…. Vis
Disse profilene har besøkt zeth:Disse profilene har zeth besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

zeth

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje