Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Floppa1Profilbildet til VildeeeProfilbildet til SpindelProfilbildet til Buffy93Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til elghodeProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til jonas93Profilbildet til guttenProfilbildet til poffenProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Ramp78Profilbildet til nafa
Profilbildet til shivaProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til HommeProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til nina1992Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ElviraProfilbildet til På_søkProfilbildet til Xena

trentkar26søkerungjente

@zets
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trentkar26søkerungjente:Disse profilene har trentkar26søkerungjente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje