Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til BittenProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Tyber30Profilbildet til mann oslProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til badboy1986
Profilbildet til DorransProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Tony21Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til JavhaxProfilbildet til ZeroProfilbildet til mann oslProfilbildet til CleoProfilbildet til bergen89Profilbildet til ToremannProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Miss

trentkar26søkerungjente

@zets
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt trentkar26søkerungjente:Disse profilene har trentkar26søkerungjente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje