Profilbildet til spruksProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til h_frodeProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til StaaleProfilbildet til m52aProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til pvcloveProfilbildet til TheRose49Profilbildet til HebroProfilbildet til AnetteleProfilbildet til hawe35Profilbildet til BiparProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Lill17
Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Erik1337Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Andersen89Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til NataProfilbildet til Siba44Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til LamatryneProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til ensomgutt23

trentkar26søkerungjente

@zets
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt trentkar26søkerungjente:Disse profilene har trentkar26søkerungjente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje