Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til GiggSProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til latino123Profilbildet til KosMusProfilbildet til wille455Profilbildet til CdrypaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til karlaaProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til CleoProfilbildet til ZaxProfilbildet til KatherineProfilbildet til TranseMann30
Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Osl38Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Reina21Profilbildet til cat68Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til TheReaderProfilbildet til BillProfilbildet til LangbeinProfilbildet til knutbrgProfilbildet til AlekProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Azathoth

trentkar26søkerungjente

@zets
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt trentkar26søkerungjente:Disse profilene har trentkar26søkerungjente besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 22 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 22 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje