Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til TordenspydProfilbildet til ReidarProfilbildet til AinaCdProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til KvinnenProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Leto78Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Caleron86Profilbildet til SnæxProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til agder
Profilbildet til pitt76Profilbildet til Angel84Profilbildet til CharlesProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Slave g23Profilbildet til bamsefarProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til bby123Profilbildet til ninatvProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til lalaparProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til akane21Profilbildet til Katherine

trentkar26søkerungjente

@zets
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt trentkar26søkerungjente:Disse profilene har trentkar26søkerungjente besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

trentkar26søkerungjente

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje