Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til ole322Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til LadyStarProfilbildet til mrtoreProfilbildet til CalaDorProfilbildet til TengilProfilbildet til Tony21Profilbildet til AlekProfilbildet til Ready4funProfilbildet til LathamsProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til BadboyProfilbildet til mark04Profilbildet til lovebbw
Profilbildet til shivaProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til stuve92Profilbildet til naitsProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til LathamsProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ingoladProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Søker leken mann i Oslo

Zizou

@zizou
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zizou:Disse profilene har Zizou besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje