Profilbildet til sexworker202Profilbildet til SupermannProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til pia1975Profilbildet til lovebbwProfilbildet til bait69Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Per SProfilbildet til Fin g30Profilbildet til zethProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Klar 79Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til GiggSProfilbildet til IsDronninga47
Profilbildet til GhroltProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til NjordProfilbildet til LatexleahProfilbildet til 59modellProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til UerfarenProfilbildet til RomeoProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Kate WProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til LissaProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til IsDronninga47

Zizou

@zizou
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zizou:Disse profilene har Zizou besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje