Profilbildet til GeiriProfilbildet til jenandProfilbildet til KvastenProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Trh1980Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til solaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til vekten75Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til ThomasassProfilbildet til AndroidProfilbildet til faith
Profilbildet til IrenProfilbildet til MolliProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til pompelProfilbildet til SuzProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til KjellarProfilbildet til Handyman31Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til RixnProfilbildet til CindyCDProfilbildet til No Strings

Zizou

@zizou
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zizou:Disse profilene har Zizou besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje