Profilbildet til bwillyProfilbildet til pierceddickProfilbildet til sexypar85Profilbildet til CharlesProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til RockDudeProfilbildet til temptationProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til fintparProfilbildet til JærguttenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til ArousalProfilbildet til ingwardo82
Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til LamatryneProfilbildet til nord88Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til SjtProfilbildet til bamsefarProfilbildet til swedmanProfilbildet til KvastenProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til eddi1000Profilbildet til maler.nProfilbildet til shado33Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Alexs

Zizou

@zizou
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zizou:Disse profilene har Zizou besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje