Profilbildet til KospieProfilbildet til MizzyProfilbildet til DragongirlProfilbildet til ArousalProfilbildet til Floppa1Profilbildet til IngegardProfilbildet til RockDudeProfilbildet til par_30Profilbildet til binittedal31Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til RuienProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Lamatryne
Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til MartinosloProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til BabyWProfilbildet til SuzProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Geirern92Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til TengilProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til petzlProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til vanosm52

Zizou

@zizou
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zizou:Disse profilene har Zizou besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje