Profilbildet til vekten75Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Tony21Profilbildet til NallexyProfilbildet til synnyProfilbildet til kjelli77Profilbildet til HommeProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til eddi1000Profilbildet til golfbearProfilbildet til bamsefarProfilbildet til MikeProfilbildet til MissMProfilbildet til oslo-mann
Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til m52aProfilbildet til ReidarProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MarwinProfilbildet til brollProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til CarrieProfilbildet til hawe35Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til troendern93Profilbildet til SadominatorProfilbildet til .LisetvProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Nightdiver

Zizou

@zizou
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zizou:Disse profilene har Zizou besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje