Profilbildet til AnetteleProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til 2KosProfilbildet til agderProfilbildet til davidandreProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til CalaDorProfilbildet til AzathothProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til 59modellProfilbildet til trond`enProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til AlesioProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til ZeroProfilbildet til Odin
Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til ShjalomProfilbildet til KaisaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Joey77Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til MrVoldProfilbildet til TommybProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Nyssa

Zizou

@zizou
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zizou:Disse profilene har Zizou besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje