Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til OsloG21Profilbildet til CleoProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til zailoProfilbildet til kennedy85Profilbildet til MariusProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til KimmernProfilbildet til NowheremanProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til bwillyProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til 22x15ostfold86
Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til veilchenProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til LululuuProfilbildet til bby123Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til kmfantProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ReidarProfilbildet til OdinProfilbildet til golfbearProfilbildet til nafaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til maler.n

Zizou

@zizou
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Zizou:Disse profilene har Zizou besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje