Profilbildet til Linda_25Profilbildet til DionysusProfilbildet til kennedy85Profilbildet til DodraugenProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til LamatryneProfilbildet til StianProfilbildet til gutt1981Profilbildet til Kate WProfilbildet til ArconadaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til NyssaProfilbildet til oslokosProfilbildet til line tvProfilbildet til oslo-mann
Profilbildet til JiJiProfilbildet til Mr.XProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til KiwienProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til guttenProfilbildet til orro75Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Fin g30Profilbildet til frekkis71Profilbildet til i love boysProfilbildet til Kalle2Profilbildet til eddi1000

Zizou

@zizou
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zizou:Disse profilene har Zizou besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje