Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til komigje69Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til bbck osloProfilbildet til sluggernProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til kennedy85Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til joniProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til solaProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til geddimann
Profilbildet til XjanneProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til LangbeinProfilbildet til DorcasProfilbildet til JustinProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Man30303Profilbildet til kennethProfilbildet til latino123Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til pierceddickProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til MusashiProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Kas=)

Zizou

@zizou
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zizou:Disse profilene har Zizou besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje