Profilbildet til ballderProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til jens41Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til KogKProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til LamatryneProfilbildet til wille455Profilbildet til silverProfilbildet til maler.nProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ElinesProfilbildet til _Nordre Land_
Profilbildet til Difference___Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til runAProfilbildet til maler.nProfilbildet til kennedy85Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til stian93Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til guttenProfilbildet til Bimann43

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje