Profilbildet til davidandreProfilbildet til krsflortProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Grom87Profilbildet til BjornchProfilbildet til BadboyProfilbildet til EspenProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Sonny55Profilbildet til AndiiProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til TommybProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Cato1977
Profilbildet til AlesioProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til BillProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til two-playfulProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til nattroseProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til wille455Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Cato1977

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje