Profilbildet til FreshnessProfilbildet til LululuuProfilbildet til KiwienProfilbildet til nelg90Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til DorransProfilbildet til SylvesterProfilbildet til kjelli77Profilbildet til AndyrjProfilbildet til ShineProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til vekten75Profilbildet til nattrose
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til babybooProfilbildet til vårkåtProfilbildet til agderProfilbildet til solaProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til guttenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Handyman40Profilbildet til rikkeintim

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje