Profilbildet til BergenoProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til davidandreProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Hulder1Profilbildet til pytagorasProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ShineProfilbildet til HebroProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Rebel&Passion
Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til knutbrgProfilbildet til bwillyProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til SakoProfilbildet til KimmernProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til MidasProfilbildet til Man30303Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Bimann43Profilbildet til IngegardProfilbildet til ole322Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MuscleDom

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 9 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje