Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til foresterProfilbildet til StianProfilbildet til YouwishProfilbildet til RixnProfilbildet til guttenProfilbildet til NowheremanProfilbildet til DorransProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til maritaProfilbildet til Mass SageProfilbildet til fadedProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til stian93
Profilbildet til petzlProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til trisvikProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til NowheremanProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til DavinciProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til MissyMoo

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje