Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til StianProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til ElyProfilbildet til GiggSProfilbildet til KvastenProfilbildet til regntøymannProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Geirern92Profilbildet til RonnProfilbildet til NannaProfilbildet til godsg1Profilbildet til Botanical
Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til freaky2Profilbildet til SylvesterProfilbildet til SpindelProfilbildet til moss73Profilbildet til snirlenProfilbildet til SoffiProfilbildet til Trappani89Profilbildet til BrumProfilbildet til kennedy85Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til hank95Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til sola50Profilbildet til FeralFeline

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje