Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til sverre89Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til SigvegalProfilbildet til MaykieProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til BBW28Profilbildet til hank95Profilbildet til ArousalProfilbildet til julieProfilbildet til babybooProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til NordlandProfilbildet til Harstad_bi_34
Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til knutbrgProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til KaisaProfilbildet til GiggSProfilbildet til kajabiProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Roger84Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Hilde79Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til karlaaProfilbildet til Al Spacey

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje