Profilbildet til BrumProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til ArconadaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til golfbearProfilbildet til mindwtoProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til C.lop14Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til HebroProfilbildet til RomeoProfilbildet til Nå
Profilbildet til miss76Profilbildet til ErogenProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til *Punky*Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til HebroProfilbildet til jenandProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til KaisaProfilbildet til Sigurd_Rise

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje