Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Angel84Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til TigerProfilbildet til urokraakeProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til jonas93Profilbildet til qwerty19Profilbildet til johnrunProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Rebel&Passion
Profilbildet til mann oslProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til jan50Profilbildet til førdeparetProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til MarwinProfilbildet til kmfantProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til PlatinumProfilbildet til DodraugenProfilbildet til RantazticProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ole322

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje