Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til windel999Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til RememBr83Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til ingoladProfilbildet til agderProfilbildet til YouwishProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til someboyProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Mystical34
Profilbildet til moss73Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til JM28Profilbildet til Per SProfilbildet til RAPID4Profilbildet til shivaProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til SiljeProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til NowheremanProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Soffi

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje