Profilbildet til El DiabloProfilbildet til freezinProfilbildet til BrumProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til AndiiProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til YouwishProfilbildet til **WanjaProfilbildet til ToremannProfilbildet til mrroyalProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Kåtfyr34yes
Profilbildet til vekten75Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til eddi1000Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til KiwienProfilbildet til BottomProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til golfbearProfilbildet til superteddProfilbildet til coolchic101Profilbildet til yana

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje