Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til kennethProfilbildet til faithProfilbildet til Klar 79Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til StrazoProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til XL KukkProfilbildet til MeeowProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Golden Brown Oslo
Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til two-playfulProfilbildet til StianProfilbildet til Singel49Profilbildet til Trappani89Profilbildet til RosjerProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til henrkjarProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til JavhaxProfilbildet til lalapar

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje