Profilbildet til RantazticProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til bergenm30Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til VigdisProfilbildet til ManimalProfilbildet til AndroidProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til NinnaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til JupiterProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til zethProfilbildet til !~XanZirz~!
Profilbildet til KospieProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til BistvgProfilbildet til JM28Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til HazeProfilbildet til stian93Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Haakon92Profilbildet til sluggernProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til BadBoyDyson

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje