Profilbildet til SamehadaProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Bimann43Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til babybooProfilbildet til BiparProfilbildet til nina1992Profilbildet til BullseyeProfilbildet til snirlenProfilbildet til wille455Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til kajabi
Profilbildet til Man30303Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til BecksProfilbildet til Matiine123Profilbildet til kmfantProfilbildet til Osl38Profilbildet til xdresserProfilbildet til NeonProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til LåtteProfilbildet til TorolavProfilbildet til shaftyProfilbildet til engenanja

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje