Profilbildet til englevingerProfilbildet til latex66Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Leto78Profilbildet til toro60Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til lauraloveProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til talkmanProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til freezin
Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til CalaDorProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til SherylProfilbildet til Osl38Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Anne72Profilbildet til Floppa1Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til kmfantProfilbildet til sweettortureProfilbildet til MolliProfilbildet til UngOgDeilig

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje