Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til SvetikProfilbildet til superteddProfilbildet til MissMProfilbildet til RockDudeProfilbildet til JimBodenProfilbildet til VigdisProfilbildet til SoffiProfilbildet til vekten75Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til nada000Profilbildet til knny88Profilbildet til uzi69Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Ely
Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til DrYvilProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til BistvgProfilbildet til Tobben28Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til SherylProfilbildet til Sublime81Profilbildet til JosepProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til LadyBBW

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 12 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 12 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje