Profilbildet til MartinosloProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Par på camProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til blaithinProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til knny88Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til testomanProfilbildet til MusashiProfilbildet til CrossOda
Profilbildet til knny88Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til guttenProfilbildet til BittenProfilbildet til freaky2Profilbildet til SportoguyProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Trappani89Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til RonnProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til vekten75Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til jeanymaria

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 22 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 22 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje