Profilbildet til No StringsProfilbildet til love one anotherProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til BotanicalProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til h_frodeProfilbildet til InnlandetProfilbildet til DodraugenProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Handyman40Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Natasha93Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Umbrella
Profilbildet til MM77Profilbildet til ValeriaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til PlatinumProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til brollProfilbildet til mizzyProfilbildet til toro60

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Zuurie2

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje