Profilbildet til XjanneProfilbildet til TuttaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til MolliProfilbildet til BittenProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Crazy92Profilbildet til KatherineProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til ~ lille please ~
Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til elghodeProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til førdeparetProfilbildet til AlexanderProfilbildet til HexaProfilbildet til ElyProfilbildet til maler.nProfilbildet til NordlandProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til halloisProfilbildet til Stuker\'n

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Zuurie2

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje