Profilbildet til DrulProfilbildet til snirlenProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til DodraugenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til julieProfilbildet til swedmanProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til sverre89Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til DrGeiger
Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til RantazticProfilbildet til sportfuckProfilbildet til ArousalProfilbildet til moss73Profilbildet til MrbigProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til MusashiProfilbildet til uzi69Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til bakerProfilbildet til **WanjaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til xantippeProfilbildet til Moonlight Shadow

Zuurie2

@zuurie2
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Zuurie2:Disse profilene har Zuurie2 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Zuurie2

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje